top of page

Algemene Voorwaarden

Prijs Belofte
We beloven kwaliteitsproducten te leveren tegen concurrerende prijzen.


Shoppen bij Norfolksokken.nl
U kunt bij Joliersocks.com 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.


Betalingen
We accepteren de belangrijkste creditcards en betaalpassen, waaronder Visa, Mastercard, American Express, Diner, Visa Electron en iDeal. De op de site vermelde prijzen zijn in euro's.


Levering
Norfolksokken.nl bezorgt je bestellingen in Nederland gratis, anders € 3 voor bestellingen onder de € 30 in België. Als we om welke reden dan ook problemen hebben met het verzenden naar uw afleveradres, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail. Wij streven ernaar om alle bestellingen die tussen maandag en vrijdag tot 15:00 uur betaald zijn dezelfde dag nog te verzenden. We zullen via e-mail contact met u opnemen als er een vertraging is in de verwachte levertijd, vanwege eventuele voorraadtekorten.


VAT
BTW is inbegrepen in de verkoopprijs op alle relevante artikelen.


Retourbeleid
Mocht u op enigerlei wijze ontevreden zijn over de door u bestelde producten, dan kunt u meer informatie vinden op onze pagina Retourneren & Ruilen.


Bestellings-annulering
U heeft het recht om uw bestelling op elk moment te annuleren vanaf het moment van bestellen tot zeven werkdagen na levering. Om dit contract te annuleren, kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice met uw bestelnummer. Als we je bestelling al hebben verzonden, moet je de artikelen intact retourneren, zoals beschreven in ons retourbeleid.


Klachtenprocedure
Norfolksokken.nl verwelkomt alle opmerkingen over onze site en producten. Dit zal ons helpen om ons in de toekomst te verbeteren en u van betere service/producten te voorzien. Voor uw opmerkingen en klachten kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice op info@norfolsokken.nl of het formulier op onze contactpagina invullen. Wij streven ernaar uw klacht binnen 24 uur na ontvangst te beantwoorden.

bottom of page