top of page

Over Ons

Laat ons bij je zijn bij elke reis die je maakt, of het nu een wandeling door het park is, een kampeertrip, een geweldige wandeling, de beste skidag ooit, je topprestatie in een wielerwedstrijd. Breng ons naar het werk, naar feestjes naar avonturen. Laat ons je warmte, comfort en ondersteuning geven die je nodig hebt. Laat ons je helpen om gesprekken op gang te brengen. Daarom werken wij samen met de beste producent, Norfolk Sokken.

Wie is Norfolk?

NORFOLK is een onafhankelijk merk dat totale controle heeft over het ontwerp en de fabrikant van zijn sokken.
Dit geeft Norfolk de creatieve vrijheid om Outdoor-, Care- en Sports-sokken te ontwerpen die zich onderscheiden van de rest in zowel ontwerp, functie als prestaties.

Waarom Norfolk Sportsokken kopen:

Vanwege het verhoogde niveau van voetbeweging tijdens het sporten, heb je een sok nodig die op hetzelfde niveau kan presteren als jij. Wanneer Norfolk sportsokken ontwerpt, ontwerpen ze eigenlijk geen sokken, ze creëren een beschermende laag van pantser voor je voeten!

Wat zijn Norfolk extra brede sokken:

Omdat we behoefte hebben aan functionele sokken, heeft Norfolk een reeks sokken ontwikkeld die verschillende eigenschappen hebben om te helpen bij aandoeningen zoals diabetes, oedeem, gevoelige voeten en andere voetgerelateerde aandoeningen.

Kwaliteit is onze passie:

We zorgen ervoor dat alleen de beste grondstoffen van bekende en bewezen fabrikanten in onze 'Norfolk'-producten worden verwerkt. Pas na de strenge tests en goedkeuring komt een product in de 'Norfolk'-familie terecht. Dit is onze garantie voor jou...

Jolier Socks is de officiële exclusieve distributeur van Norfolk Socks in Nederland en België.

Bedrijfsgegevens: Jolier Socks

Fideliolaan 125, 1183 PK / Amstelveen

KVK: 85673986 BTW: NL863703410B01

bottom of page